fredag den 26. juli 2013
Iskold frugt-yoghurt (Smoothie)
Sådan en lun sommeraften kan man godt trænge til noget koldt (og lækkert).
Piskefløde havde jeg ikke i køleskabet - men til gengæld en stor bøtte græsk yoghurt.
Yoghurt, ja tak - men nu skulle det jo være lidt ekstra lækkert, så det blev til denne iskolde frugtyoghurt - lige til at sætte sugerør i og tage med på terassen.
Frugt er ikke specielt LCHF venligt, men jeg forsager nu ikke helt frugt. Spiser det hverken hver dag eller i store mængder.
Banan og vindruer er godt at have liggende i fryseren, og istedet for at tilsætte kunstige sødemidler til fødevarerne, så foretrækker jeg frugten, hvor det er muligt og glæder mig over vitaminerne.
Ingredienser:
200 gr. græsk yoghurt, minimum 10%
150 gr. frossen banan
75 gr. vindruer uden kerner og skind - også gerne fra frost.
Alle ingredienser fyldes i en minihakker og blendes få minutter.
Pynt evt. med et par bær.
Serveres gerne i højt glas med sugerør og evt. et par isterninger - så holder den sig kold længere her i sommervarmen.
Velbekomme!
(Se også min nemme opskrift på LakriNanIce her.).
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar