søndag den 28. juli 2013

Actifry bønnefritter med bacon - LCHF

Opskrift på CDJetteDCs Actifry bønnefritter med bacon
Den dér Actifry (kan købes her), den får jeg altså ikke brugt så ofte her i sommervarmen, men da dagen idag ikke rigtig indbød til aftensmad i haven og al madlavning derfor foregik indendørs - ja, så kom Actifry'en i sving. Den fik lov at køre en gang bønnefritter - kendt og elsket i LCHF kredse.

Heldigvis er der andre end LCHF spisende, som er glade med de her grønne stængler, når bare de er tilberedt på bedste vis, så idag spiste hele familien med.

Jeg har tidligere postet en blog om Grøntsagsmix i Actifry, som tilberedes præcis som bønnefritterne.

Til 4 portioner skal du bruge:

1000 gr. grønne bønner fra frost
2 spsk. god olie (f.eks. nøddeolie - eller kokosolie uden smag)
300 gr bacon (f. eks. i skiver eller tern)


Actifry startes, når bønnerne er hældt i og olien fordelt henover. Timeren stilles på 45 min. Tilberedningstiden kan dog variere i forhold til bønnernes tykkelse. De viste er forholdsvis store.
Imens bønnerne lige får varmen skæres bacon i passende stykker. Er det bacon i skiver, der bruges, kan disse klippes igennem og skilles ad.
Bacon tilsættes (efter ca. 10 min.), og Actifry'en får lov at gøre resten af arbejdet, mens man kan beskæftige sig om den resterende del af middagen. Kig lige til retten et par gange, og har der sat sig noget fast på på maskinens arm, kan det lige løsnes, så fritter og bacon bliver jævnt tilberedt.
Her er bønnefritterne serveret med svinemørbrad, tzatziki og tomatbåde med hørfrøolie.

Velbekomme!

Indlæg indeholder affiliatelinks.
Indlæg er oprindeligt udgivet den 28.07.2013

Ingen kommentarer:

📌 Gem opskrift på Pinterest:

Translate