torsdag den 10. april 2014

LCHF pasta med laks i cremet flødesauce


Skal det en aften gå lidt hurtigt med at få maden på bordet, så kan jeg forslå en cremet carbonara sauce med røget laks (eller med bacon som i en "rigtig" carbonara for den sags skyld).

Pasta med laks i cremet flødesauce, 2 portioner:


1 lille løg, finthakket
100 gr. røget laks (f.eks. i skiver), klippet/skåret i mindre stykker
25 gr. smør
1 dl. fløde 38%
150-200 gr. flødeost naturel
1 spsk. friskpresset citronsaft
1 tsk. tørret dild
1 æggeblomme
Et drys friskkværnet peber
Evt. lidt "grønt" (rød peberfrugt i tern, forårsløg etc.)
Evt. friskrevet Grana Padano ved serveringen




Hakket løg klares i smørret i en lille gryde. Laks damper med et minuts tid, før flødeost og fløde røres i sammen med resten af ingredienserne bortset fra æggeblomme og pasta.
Bringes i kog for svag varme. Pasta vendes i saucen (med mindre den er nylavet, og du hellere vil servere den særskilt) og varmer med et minuts tid, før gryden tages fra varmen og saucen legeres med æggeblomme.

Voilà, 5-10 min. senere - så er der serveret:


VELBEKOMME!

Se flere forslag til skønne retter  i mit

☆ OPSKRIFTSREGISTER ☆




Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Når du har tastet din besked og indsendt den, kan den ikke ses her på siden, før den er læst af mig.

Hold øje med siden og få svar.

Mvh. Jette

📌 Gem opskrift på Pinterest:

Translate