lørdag den 12. oktober 2013

Bagte cocktailtomater med smuldret Feta og melonkerner - LCHF


Tomater er dejligt tilbehør uanset om de serveres friske i salaten, simrer med i den gyldne flødesauce, indgår i en dejlig langtidsbagt ratatouille eller serveres rygende varme med smuldret fetatopping.

Det sidste var præcis, hvad jeg gjorde til middagen idag.

Jeg brugte:
250 gr. halverede cocktailtomater
Ca. 100 gr smuldret salatost
(man kan selvfølgelig vælge at bruge rigtig Feta -
jeg foretrækker salatosten, som er fremstillet af komælk)
Ca. 50 gr. melonkerner (eller brug græskarkerner ell. lign.)
Frisk basilikum
Krydderpeber
Olivenolie

Tomater anrettes i ildfast fad. Den smuldrede salatost/Feta, melonkernerne, krydderpeber og krydderurter kommes på, og olivenolien fordeles over retten.



Stilles i en 175 grader (maksimum) forvarmet ovn i 30-45 minutter. Er du i god tid, så sænk varmen yderligere og lad retten stå i ovnen noget længere - det bliver den absolut ikke dårligere af - tværtimod!


Her er serveret oksebøf med Actifry-stegte rosenkål og løg med nayonnaisedip og blomkålsmos (klik her for at se opskriften) og de bagte cocktailtomater.

Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Når du har tastet din besked og indsendt den, kan den ikke ses her på siden, før den er læst af mig.

Hold øje med siden og få svar.

Mvh. Jette

📌 Gem opskrift på Pinterest:

Translate