lørdag den 12. oktober 2013
Rosenkål med løg i Actifry
Som tilbehør til efterårets middage er rosenkål eminent. Og hvis det skal være både hurtigt og let at lave, så er det ikke mindre end perfekt at stege dem i Actifry maskinen. Det er selvfølgelig også muligt at stege retten på panden eller i ovnen, men hvis man har gang i flere gryder og pander eller bare vil gøre det let at lave mad, så hører Actifry maskinen nu til blandt gode køkkengadgets.
Alt, du skal bruge til dette tilbehør er:
En passende mængde rensede rosenkål
1-2 løg, skåret i mindre både
Urtesalt, f.eks. Trocomare eller Herbamare
Evt. krydderpeber
Smør (og gerne klaret smør) til stegning
Alt lægges i Actifry'en. Timeren stilles på ca. 20 minutter og startes.
Efter stegetiden serveres retten rygende varm - og meget gerne med en god klat mayonnaise, aïoli eller fetadip (se opskriften her).
Her er retten serveret til til bøf med blomkålsmos og bagte cocktailtomater med smuldret Feta
Velbekomme!
Etiketter:
Actifry,
Aïoli,
feta,
løg,
mayonnaise,
Opskriftsindeks,
rosenkål,
smør,
tilbehør
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar