søndag den 3. januar 2016

Skinkesalat

Opskriften indeholder affiliatelinks til webshops.

Stop madspild og brug en rest hamburgerryg til skinkesalaten. Opskrift på CDJetteDCs LCHF

Skinkesalat som forret, til frokost eller til madpakken. Opskrift findes på CDJetteDCs LCHF

Hvis du har kogt hamburgerryg eller skinke, så har du med garanti også prøvet at stå med en rest, som du ikke vidste, hvordan du skulle få brugt. I kampen mod madspild - og en bedre husholdningsøkonomi, er der absolut ingen grund til, at den skal gå til spilde, for af den kan du lave den lækreste skinkesalat til din frokost eller til madpakken. Skinkesalaten kan såmænd også sagtens serveres som en forret, hvis du anretter den på salatblade og pynter med f.eks. avocado, tomat, agurk, grønne asparges, minimajs ell. lign.
Opskriften, der er såre simpel, får du her, og du skalerer den selvfølgelig bare, så den passer med den rest kogt skinke eller hamburgerryg, du har liggende.


Skinkesalat:
350 kogt, kold skinke eller hamburgerryg
150 gr. mayonnaise - købt (f.eks. Hellmanns) eller hjemmelavet
150 gr. cremefraiche, f.eks. 38% (her er der dog brugt 18%)
1 mellemstort løg
Evt. lidt fintklippet purløg
Friskkværnet (hvid) peber

Skinke/Hamburgerryg (evt. uden det yderste, mørke lag) rives fint - eller som du synes, den skal være. Jeg har revet min i min Bamix SliceSy (tilbehør til Bamix, der f.eks. kan købes her).
Løget hakkes også fint, og alt røres sammen - så er skinkesalaten klar.

Velbekomme!

Skinkesalat lavet på en rest hamburgerryg i kampen mod madspild på CDJetteDCsLCHF

Vil du se flere opskrifter, så klik dig ind på mit opskriftsregister her.

Ingen kommentarer:

📌 Gem opskrift på Pinterest:

Translate