lørdag den 21. september 2013

Pizza i en fart - med pizzabund fra fryseren

Så kan det bare ikke være nemmere...
Pizzabunden er taget ud af fryseren 5 minutter før, de store familiepizza'er
til familien blev sat i ovnen. Dem laver jeg på traditionel vis af italiensk
pizzamel, mens min egen selvfølgelig er LCHF.
Hvor ér det bare let, når pizzabunde ligger klar i fryseren. De skal bare i ovnen i frossen stand - toppet med lige det fyld, man har lyst til.

Til den viste pizza, er der brugt:

Pizzabund (fra fryseren) - klik her og se her, hvordan den er lavet.
Et lag hjemmelavet tomatsauce / -ketchup (klik her og se opskriften)
Kødsauce (bestående af hakket løg, hakket oksekød, hvidløg, salt, løgpulver og koncentreret tomatpuré)
Mozzarella ost
Rød peberfrugt.
Olivenolie med hvidløg og tørret basilikum (ved serveringen).
Velbekomme!

På billedet nedenfor er den samme slags frosne plader anvendt til lasagne. Det er i sandhed dejligt nemt med disse plader klar i fryseren..!

Ingen kommentarer:

📌 Gem opskrift på Pinterest:

Translate