tirsdag den 22. november 2016

Black Friday shopping i sofahøjde


Præcis som sidste år, placerer jeg mig solidt i sofaen med tæppet om fusserne og går igang med julegaveindkøbene på Black Friday. Faktisk er jeg ret lettet over, at man på nettet kan spare mindst lige så meget som i de fysiske butikker, og at man samtidig kan slippe for besværet med at finde en parkeringsplads ved storcenteret, undgå køerne ved kassen, stress og jag - og bare i ro og mag kan pløje sig igennem de interesante webbutikkers allerbedste tilbud.

Jeg har faktisk forberedt mig på forhånd og hjælper nu dig med at finde frem til de bedste tilbud. Nedenfor har jeg samlet links til webshops, du kan besøge. Der er lidt til enhver smag, pengepung og behov.
Når du gør det via mine links, så er der tale om affiliatelinks, og, hvis du køber noget, tildeles bloggen en lille provision. Varerne er ikke dyrere for dig, så det er en win-win situation for begge parter, og jeg takker for den støtte, du måtte vælge at yde bloggen
Here we to - sæt-igang:

Med24, som er blandt mine mest benyttede webshops, når det gælder indkøb af lowcarb ingredienser, kører hele ugen med Black Week tilbud (klik her for at se dem). Her er gode penge at spare, og du optjener tilmed din bonus, hvis du er medlem. Er du endnu ikke medlem, kan du blive det her (klik).

Bodylab, som bl.a. leverer en skøn kokosolie og diverse fitness- og sportsproduker, giver dig via linket Bodylab-Black-Friday mulighed for at finde de shoppens mest fordelagtige tilbud, og de første 5000 kunder får en helt gratis limitid edition BCAA til en værdi af kr. 159,00 med - uanset hvor meget, der købes for.. På alle t-shorts er der på dagen 50% rabat, og på udvalgte varer er der penge at spare, så følg med via linket. Når du åbner linket, kan du se, hvornår du kan shoppe til Black Friday priser.

Purelimeshop, den officielle forhandler af Purelime fitnesstøj, giver den gas Black Friday, hvor du sparer 50% på alt. Se her på 50%-på-alt-på-Purelimeshop-link, hvilken sportsbeklædning, du - hvis du er kvinde og ønsker dig lækkert og feminint sportstøj - skal give dig selv i julegave🎁.

Coop.dk har Black Week (PRE Black Friday) kampagne. Via PRE Black Friday linket kan du finde alle tilbud, der er gældende til og med torsdag d. 24. november 2016.
På selve dagen, Black Friday kan du shoppe via Black Friday tilbuds-linket her.
Efter fredag og frem til d. 21. december 2016 kan du klikke dig ind her på Coop.dk julekatalog.

KitchenOne er blandt mine absolut yndlings webshops indenfor køkkenmaskiner og kendte mærkevarer til hjemmet (der vil på Black Friday være gode priser på diverse køkkenmaskiner, f.eks. espressomaskiner, elkedler, knive, gryder, pander, wok, bageforme, bestiksæt, stempel- og   termokander. Butikken sælger også krydderier og specialiteter til ganen. Black Friday vil udvalgte produkter fra Johan Bülow, Mill & Mortar og Nicolas Vahé være ekstra nedsat.
Hvis du - som jeg - ønsker at få del i Black Friday tilbud på Kitchenone, skal du klikke her: Kitchenone/black-friday.

Imerco.dk får helt bestemt også besøg af mig, om der er KitchenOne eller Imerco, der har de bedste tilbud, på netop dét, jeg regner med at købe, vil vise sig, så jeg og holder øje med begge webshops - se Imerco/BLACKFRIDAY her.

Skousen tilbyder en besparelse på 30% på 100-vis af varer. Se dem her på Skousen-Black-Friday.

WhiteAway.com kører med Black Friday besparelser på 10-50%. Se og shop blandt alle WhiteAway.com-Black-Friday tilbud her.

Wupti.com giver på på siden med Black-Friday-artikler gode rabatter. Klik ind på Black Friday linket (der kickstartes allerede torsdag d. 24. november kl. 20:00) og se, hvad du får for pengene.

Scandinavian Brandhouse er ikke én men hele 12 shops med fælles varekurv, og handler du for mere end 399 kr, kan fri fragt opnås. Black Friday gives der 20% rabat på samtlige brands. Klik på 20% rabat, hvis du vil se nærmere på f.eks. Jacob Jensen, Holm, Bitz og Blomsterberg i den fælles shopportal, som lover samlet levering fra alle brandshops.
Resten af November og December gives 10% rabat med rabatkoden "XMAS2016".

GoVita sælger produkter indenfor skønhed og personlig pleje, kostprodukter, motions- og fitnessudstyr. Måske skal julegaven herfra være en varmepude, et lysterapiapparat, en Omron skridttæller eller en Oxo spiralizer.
Black Friday, Black Weekend og Cyber Monday kan du få 20% rabat (dvs. fra d. 25. - d. 28. November 2015) med rabatkoden "blackweekend" Klik på rabatkoden, hvis du vil forbindes til webshoppen.

Thebodyfactory.dk her lækkert træningstøj i høj kvalitet og stilrent design. Black Friday gives der rabatter på 25-70%. Du får som minimum altid 15% på hele din bestilling med rabatkoden "RABAT15". Hvis du vil kigge nærmere på udvalget hos Thebodyfactory.dk, skal du klikke på rabatkoden ovenfor.

Saxo giver dig 14 mio. bøger at vælge imellem, så hvis du sidder med en ønskeseddel i hånden, hvor en bogtitel er nævnt, er jeg overbevist om, at du nok har held med at finde bogen hos Saxo. Alle bestsellers kan iøvrigt ses her: Saxo/Bestsellers!...
Black Friday kører Saxo med en rabatkode, "BF771". Klik på rabatkoden, som giver 10% rabat ved køb over 499 kr, hvis du vil shope hos Saxo.

Superlove giver dig lækkert dansk og øvrig skandinavisk mode og interiør til priser i den fornuftige ende. Webshoppen byder på mærker som f.eks. Nümph, Modström, Danafæ, Rains og Zöl, og så er der iøvrigt fri fragt og hurtig levering. Blackfriday giver butikken 20-50% rabat. Klik på rabatteksten, hvis det er interessant for dig.

BilligParfume.dk giver timetilbud, og der vil dagen lang, Black Friday, være nedsatte varer, hvor der kan spares helt op til 80%.
Der kommer på dagen bl.a. tilbud på Maria Nila, M2, Clavin Klein, Boss og Issey Miake. Kig forbid på Billigparfume/BLACKFRIDAY og få del i Black Friday røverkøbene.

Carriealong.dk sælger tasker og kufferter, så hvis netop en ny lædertaske star på ønskesedlerne, kan du finde den hos Carriealong.dk, som Black Friday giver 20% rabat. Klik på rabatteksen for at tilgå webshoppen.

Renthjem.dk sælger en bred vifte af artikler til dit hjem, f.eks. støvsugere, klimaprodukter, rengøringsprodukter og haveredskaber. Klik på https://www.renthjem.dk/Black-Friday hvis du vil kigge nærmere på udvalget.

Rigtig god fornøjelse med din shopping i SOFAHØJDE.

Ingen kommentarer:

📌 Gem opskrift på Pinterest:

Translate