søndag den 19. april 2015

MADPLAN uge 17 - 2015


Fik I grillen kørt i stilling i den forløbne uge? På vores matrikel gik det desværre ikke helt sådan, men med ugens menu, skulle vejret gerne tillade, at vi griller mindst en enkelt dag - nemlig imorgen, mandag.
Vejret er jo aldeles forrygende, og hvis ikke vi havde slidt os selv helt ned til sokkeholderne i haven (vi har flyttet 4-5 kubikmeter jord), så var grillen også blevet tændt lørdag, men vi måtte konstatere, at grillristen trængte til en gevaldig forårsrengøring, så det endte med, vi lavede mad indendørs. Nu er risten lagt i blød,...så er vi da i hvert fald næsten klar....

Men sikke en dejlig week-end, vi har haft. Vejret kunne man ikke ønske sig meget bedre. Solen og de udendørs aktiviteter, har givet farve på kinderne, så batteriet er genopladet, og vi er klar til en ny arbejdsuge, er vi ikke? Selv menuen er lagt. Yep - vi ér klar!

Mandag:
Vi griller baconsvøbte kyllingefileter, ramsløgsmarineret, helstegt svinemørbrad og grillpølser, hertil blomkålsris (som svamperisotto) og en tzatziki og lidt salat (som nok bliver en tomatsalat).

Tirsdag:
Flæskesværspanerede karbonader med hvidkålspasta og letdampet broccoli samt tzatziki (og salat, hvis der er mere) fra mandag.

Onsdag:
Spicy Bacon Cheeseburger Soup og hertil/heri ekstra fyld (rester af hvidkålspasta og broccoli fra tirsdag). Hvis det bliver for varmt til suppe, griller vi en hakkedrenge istedet! Og gær det dét, så skal vi have grillost med chili til. Det er en ny variant fra Taverna, jeg har købt i Netto.

Torsdag:
Vi spiser rester og "rugbrød" (har et skivet kernebrød på frost at tage fra).

Fredag:
Fyldte snackpeberfrugter med hurtigrørt flødeostesauce samt grøntsagsmix i Actifry (eller bønnefritter med bacon).

Lørdag:
Laksepirogger med spinat (opskrift følger - men nok ikke inden lørdag. Henviser derfor til oksekødspiroggerne). Hertil skal vi nok bare have en stor, grøn salat med stykker af smørristede grønne asparges og ramsløgsmayo, (hvori der evt kan røres lidt fløde for at få en mere flydende dressing). Hvis jeg når det, laver jeg en stor portion coleslaw (til flere dage!)

Søndag:
Hvis der er flere laksepirogger, bliver de forretten - med lidt salat som bund! Hovedretten bliver krydrede kyllingedeller med broccolimos og coleslaw.

Håber med ugens madplan at have bidrager med lidt inspiration!

Ønsker alle en dejlig og solrig uge, hvor udendørs aktiviteter kan dyrkes.

Hjemme hos os er der stadig en del havearbejde! Trillebøren skal nemlig holdes kørende den kommende uge - nu med sand, så vi kan få lagt de sidste fliser og afkantet bedene, vi er ved at anlægge. Arbejdet kommer til at strække sig hen over næste week-end også, men så skulle vi gerne snart kunne se det færdige resultat!

Vil du læse mere?...
...Husk, du kan følge mig på facebook her. Jeg deler siden med KC, som har mange spændende ting at berette om. I disse dage rapporterer han fra sit ophold i Jerusalem, hvor han også viser nogen af de spændende madvarer og måltider, han får dernede.

Ingen kommentarer:

📌 Gem opskrift på Pinterest:

Translate