Som tilbehør til det grillede kød, lavede jeg denne spidskålspasta.
Ingredienser (2 portioner):
1/2 spidskål skåret i tynde strimler
175 gr. mini majs
100 gr. flødeost
Ca. 1/2 dl. fløde 38%
1 tsk. tørret estragon
1 tsk. Trocomare urtesalt (ell. lign.)
1 spsk. løgpulver
Evt. peber
Evt. et drys melonkerner ell. lign.
50 gr. klaret smør eller en blanding af smør og kokosolie uden smag
Når kålen er faldet let sammen tilsættes flødeost. Tilsæt fløde, når flødeosten er smeltet.
Får lov at dampe ca. 5-8 minutter, før de skivede mini majs, estragon og krydderier tilsættes.
Omrøres let og damper videre et par minutter under låg, indtil minimajs er gennemvarme.
Retten må også gerne stå lidt længere, og hvis saucen bliver for tyk, tilsættes lidt ekstra fløde.
Serveres f.eks. som her med grillet flanksteak og et drys melonkerner (og evt. en sommersalat).
Velbekomme!
Retten er også velegnet som tilbehør til f.eks (klik på link):
Saftige hakkebøffer
Oksekødsboller med blødende hjerte
Bacon Explosion
flæskesværspanerede karbonader / krebinetter
Eller som fyld i babontarteletter (tartebacon).
1 kommentar:
Er minimajs lowcarb? For majs er jo ikke.... Det ser ellers godt nok lækkert ud det kål. Tak for inspirationen : )
Send en kommentar