Jo, det fungerer faktisk helt perfekt at lave ostechips af brieost i tynde skiver.
Det er hurtigt, nemt og resultatet er velsmagende, sprøde chips. Gode til den lille sult og hvis det skal være lidt lækkert.
Sådan gør du:
- Skær en brieost i tynde skiver.
- Læg skiverne på en bageplade beklædt med bagepapir. Osteskiverne skal lægges med god afstand, da de flyder ud.
- Drys med ønsket krydderi, f.eks. røget paprika og chilipulver.
- Bag i ovnen i knap 10 min. ved ca, 200 grader - eller til osten er jævn lysbrun.
- Flyt forsigtigt clipsene med paletkniv eller lign. til fedtsugende papir, f.eks. køkkenrulle
- Servér de knasense sprøde briechips straks herefter
Synes du, det er nemmere med en pose chips, man køber, så kan jeg varmt anbefale disse GROK ostechips. Nok er de i den dyre ende af prisskalaen, men da pris og kvalitet hænger sammen, kan det godt være et fint alternativ til de hjemmelavede. De smager SUPER-GODT!
Find flere fristende opskrifter i mit
☆ OPSKRIFTSREGISTER ☆
Se også opskriften på aubergine chips (klik her).