Opskrifter på kyskager uden sukker findes i hobetal. Jeg har forsøgt mig med nogen af dem for at få marengskys, der minder om dem, der bages med sukker, men end ikke eddike - eller for den sags skyld citronsaft og salt og piskning over vandbad - har haft den store effekt, så derfor har jeg valgt at tage afsæt i min egen opskrift, som jeg har udviklet til pavlovabund.
Den indeholder en anelse valleproteinpulver (med smag). Hvis du ikke anser proteinpulver som egnet ingrediens i din diæt, så skal du lede efter en opskrift på marengs et andet sted end her på JetteDCs, for jeg har valgt at bruge det i visse af mine opskrifter, fordi jeg synes, det giver et langt bedre resultat, og en pose proteinpulver er med begrænset forbrug er drøj og varer længe.
Den oprindelige opskrift på min marengs finder du her (sukkerfri pavlova).
Her får du opskriften i en version, der er tilrettet ganske lidt. Du kan - hvis du ikke lige er til marengs med lakridssmag - naturligvis undlade lakridspulver.