1 dl. god oliven- eller nøddeolie (rapsolie kan også gå an til er formålet - og er neutral i smagen)
1 dl. frisk bredbladet persille
1 dl. friske basilikumblade
2-3 spsk. ristede pinjekerner eller evt. tilsvarende macademianødder
Et lille stykke Grana Padano
1 fed presset hvidløg
Lidt citron- eller limesaft
Ingredienserne blendes.
Skal pestoen bruges som "dressing" og bliver for fast, spædes med mere olie, indtil ønsket konsistens er nået.
Smages til med salt, peber og evt. ekstra citronsaft.
Denne pesto giver et fantastisk løft til de fleste hverdagsretter. Har du f.eks. prøvet at tilsætte pesto til din blomkålsmos? (klik her for inspiration og billeder).
Eller hvad med at toppe din æggekage med salat og hjemmelavet pesto (klik her for opskrift).
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar