lørdag den 30. januar 2021

Davids lowcarb squashvafler

Davids lowcarb squashvafler på CDJetteDCs LCHF

Mere mad med gurkemeje - ja, det er hos mig det nye sort! I hvert fald lige for tiden...
Vi manglede netop inspiration til aftensmaden, og fluks er der én i en Facebook-gruppe, der foreslår mig at bage squashvafler. Meget belejligt lå der netop en squash i mit køleskab og ventede på at blive brugt. 

Vaflerne bliver i aften serveret som wraps til kyllingeshawarma - og hele retten bliver lowcarb 👍
Lyder det ikke bare godt?

I opskriften nedenfor er der reklame i form af links til webshops. Benyt dig gerne af dem og køb et par ingredienser via disse links, hvis du synes, en lille indtjening skal tilfalde blokken.


Super sunde squashvafler med ekstra fiber
Davids squashvafler (modificeret /tilpasset opskrift), 9 stk.

(Kan steges som pandekager eller vafler)

280 gr. revet squash
6 æg str. M/L
180 gr. cremefraiche 18 pct.
100 gr. revet Mozzarella
1-2 spsk hakket persille (fra frost)
2 fed hvidløg, presset (kan undlades)
2 tsk. tørret gurkemeje
1 tsk salt
Friskkværnet peber
1 tsk. bagepulver
1/4 tsk. muskatnød
1/2 dl. HUSK,den grønne (reklamelink)
- til vafler bruger jeg dog ca. 20-25 gr. gul “bage”HUSK (reklamelink)

Dejen skal hvile 20 min, efter den er pisket sammen - så kan det bages vafler eller tykke pandekager.

Brug en (lille) sauceske i passende størrelse, når der skal dej på pladerne.


Smør pladen/panden med smagsneutral kokosolie (reklamelink) før og mellem hver bagning.











Vaflerne (eller pandekagerne, hvis du foretrækker at bage sådanne af dejen) er gode, som de er.

Med fyld smager de i sandhed også ualmindeligt godt. Prøv dig frem!









Velbekomme!
Squshpandekager LCHF CDJetteDCs








Ingen kommentarer:

📌 Gem opskrift på Pinterest:

Translate