🥕Her får I en opskrift, jeg for længe siden har lagt på Instagram. Hele teksten er faktisk copy-paste, så her erfarer I, hvis I læser videre, at jeg har været en tur på operationsbordet - ja, faktisk 2 - for min TNBC (Triple Negative Breast Cancer).
Skulle I have konstateret, at der har været særdeles stille her på siden i det seneste par år, har I her grunden. nemlig den, at jeg har været sygemeldt. Jeg er på vej tilbage til det liv, jeg kendte før canceren, omend ikke på fuld kraft.
Hermed et quote af egen tekst fra d. 21. januar 2019:
Prepper en smule inden min forestående operation, så det hele bliver nemt, hvis jeg nu skulle gå hen og få smerter, der besværer mig i bevægelser og evt. forhindrer mig i at lave mad de første par dage - i hvert fald er det rart at vide, der er lidt nemt og sundt at finde i fryseren.
Dejen skal hvile 10 min, efter den er pisket sammen. Brug neutral kokosolie (reklamelink) til bagning/stegning.
NB: Denne opskrift er IKKE LCHF - det bliver den, hvis du udskifter gulerod med f.eks. blomkål eller...
Min operation blev udsat (fra onsdag til fredag). Det gav mig lige et par dage til at “tænke lidt praktisk” 😉
Måtte altså smage - og mums😜...de er gode! 🥕🥕🥕🥕🥕🥕
Måtte altså smage - og mums😜...de er gode! 🥕🥕🥕🥕🥕🥕
Opskrift: Gulerods🥕-wraps - 10 stk
(Steges som pandekager eller vafler)
(Steges som pandekager eller vafler)
Opskriften indeholder afiliate reklamelink.
400 gr. revet gulerod, dampet (10 min. i mikroovn under låg), afkølet
7 æg str. M/L
250 gr. cremefraiche 18 pct.
200 gr. revet Mozzarella
3-4 spsk hakket persille (fra frost)
3 fed hvidløg, presset
3 tsk. tørret gurkemeje
1 1/2 tsk salt
Friskkværnet peber
Evt. timian
1 1/2 tsk. bagepulver
3/4 dl. HUSK loppefrøskaller, den grønne (reklamelink)
400 gr. revet gulerod, dampet (10 min. i mikroovn under låg), afkølet
7 æg str. M/L
250 gr. cremefraiche 18 pct.
200 gr. revet Mozzarella
3-4 spsk hakket persille (fra frost)
3 fed hvidløg, presset
3 tsk. tørret gurkemeje
1 1/2 tsk salt
Friskkværnet peber
Evt. timian
1 1/2 tsk. bagepulver
3/4 dl. HUSK loppefrøskaller, den grønne (reklamelink)
Dejen skal hvile 10 min, efter den er pisket sammen. Brug neutral kokosolie (reklamelink) til bagning/stegning.
NB: Denne opskrift er IKKE LCHF - det bliver den, hvis du udskifter gulerod med f.eks. blomkål eller...
🥦
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Når du har tastet din besked og indsendt den, kan den ikke ses her på siden, før den er læst af mig (Jette Daugaard Christensen - blogger på CDJetteDCs LCHF).
Hold derfor øje med siden og få svar.
Mvh. Jette