lørdag den 30. januar 2021

Fathead keto pizza pockets - eller pizzalommer, små Calzone pizza'er eller Stromboli

Fathead keto calzone pizza pockets pizzalommer Stromboli

Fathead keto pizza pockets - eller pizzalommer - eller små calzone pizza’er eller stromboli pizza... Kært barn har mange navne 🤩
Nå, men jeg havde en rest spinat med stegt kylling, ikke nok til en aftensmad, men som fyld i disse pizza pockets, så rakte resten netop.

Jeg må indrømme, at det oprindeligt var et lille eksperiment, da jeg gik igang med at lave pizzalommerne i mit Snack Collection jern - men det lykkedes jo til fulde! So....what’s not to like? 😋

Mini Calzone pizzaer med keto fatheaddej

Dette indlæg indeholder affilliate reklamelink til webshop(s).

Opskrift på fathead keto pizza pockets - pizzalommer med fyld af flødestuvet spinat med kylling


Fathead pizzadej til keto pizza pockets
175 gr. Mozzarella, revet
2 store spsk. flødeost
50 gr. affedtet manelmel (reklamelink)
(?? gr., hvis det er hjemmekværnet mandelmel)
1 tsk. løgpulver
Friskkværnet (Himalaya) salt og peber + evt. øvrige ønskede krydderier
1 æg (str. L)

Fyld: F.eks. en middagsrest (her er det flødestuvet spinat med gurkemeje og stegt kylling)



Fyld lægges på pizza pocket dejen
Mozzarella, flødeost, krydderier og mandelmel blandes og varmes i mikrobølgeovn i ca. 2 min., afhængigt af ovnens effekt. Varm evt. af flere omgange og rør i massen mellem opvarmningerne.

Rør ægget i. Jeg bruger hænderne/fingrene til at samle dejen, som skal være nogenlunde ensartet.

Rul den godt lune dej forholdsvis tyndt ud mellem 2 stykker bagepapir. Træk det øverste stykke bagepapir af.

Med Snack Collection pladerne (nr. 2 - trekantssandwich) “udstilles” 2 stk. rektangler.
Disse plader følger (som udgangspunkt) med, når du køber Tefal Snack Collection multijernet (reklamelink).

Klip dejstykkerne (efter omridset fra pladerne) ud MED bagepapiret under.

(Resten af dejen tages af bagepapiret og samles til en klump, der kan gemmes (på køl) til næste dag, hvor den genvarmes/lunes før brug.)

Vend dejstykkerne over på under- og overpladerne og træk bagepapiret af.
Læg fyldet på underpladens dej og vend den øverste plade ned over og løft den øverste plade forsigtigt væk. Fatheaddejen skulle gerne slippe og blive liggende hen over pladen med fyldet.


Pladerne (med de endnu ubagte pockets på underpladen) monteres i det kolde jern, som lukkes sammen og tændes.

Bag pizzalommerne indtil de er gyldenbrune og sprøde. Jeg fik ikke taget tid, da jeg jo havde travlt med at filme 😂

Servér, mens lommerne stadig er sprøde og med en skøn salat til. Kan også nappes med som madpakke (men fathead pizzaerne vil nok miste noget sprødhed).

Fyldet var - som sagt - i dette tilfælde en rest. Prøv med det, du har.

Ready-to-eat lowcarb pizza pockets CDJetteDCs LCHF


Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Når du har tastet din besked og indsendt den, kan den ikke ses her på siden, før den er læst af mig (Jette Daugaard Christensen - blogger på CDJetteDCs LCHF).
Hold derfor øje med siden og få svar.
Mvh. Jette