søndag den 6. juli 2014

Fyldte snackpeberfrugter med hurtigrørt flødeostesauce - LCHF


Rører man en dobbelt portion frikadellefars, kan man vælge at stege den halve portion til frikadeller og bruge den anden halve portion til fyldte snackpeberfrugter. Så er der mad til flere dage, uden man behøver spise det samme flere dage i træk.

Ingredienser til fyldte snack peberfrugter:

1 portion frikadellefars (klik her for at se opskriften)
Evt. ekstra krydderier og/eller krydderurter
Evt. 2-4 fed pressede hvidløg
Ca. 6 snackpeberfrugter
Ca. 12 skiver bacon

Den rørte frikadellefars tilføres evt. ekstra krydderier og/eller krydderurter og hvidløg.

Snackpeberfrugterne halveres på langs og renses for frøstok.
Farsen fordeles i peberfrugterne og baconskiverne vikles omkring.

Et ovnfast fad med de de fyldte snackpeberfrugter stilles i en 175 grader varm ovn i ca. 35-40 min.





Kort før retten er klar, kan saucen røres sammen og varmes:

Ingredienser til hurtigrørt, tyk flødeostesauce:

150 gr. flødeost
1-2 spsk. piskefløde
1-1 1/2 spsk. mayonnaise
1-2 tsk. Tamari (økologisk, fermenteret soyasauce)
Friskkværnet peber

Ingredienserne røres sammen og varmes op (for svag varme). Smag til og servér - gerne (som her) sammen med bønnefritter og dampede broccoli.

Velbekomme!


4 kommentarer:

  1. Det bliver søndagens aftensmad ;-)

    SvarSlet
  2. Fantastisk lækkert, smagte supergodt det hele - jeg tilsatte lidt paprika tia saucen.
    TAK for en virkelig god opskrift!

    SvarSlet
    Svar
    1. Godt at høre - og velbekomme!
      God idé med lidt paprika i saucen :-)

      Mvh. Jette

      Slet

Når du har tastet din besked og indsendt den, kan den ikke ses her på siden, før den er læst af mig (Jette Daugaard Christensen - blogger på CDJetteDCs LCHF).
Hold derfor øje med siden og få svar.
Mvh. Jette