søndag den 7. juli 2013

Salattoppings og grilltilbehør

Uhmmm..., så besluttede vi os lige for en hakkebøf på grillen. Det er jo om at nyde de sommerdage, der endelig har fået lidt fodfæste.

Men når ferierejsen står for døren, er der ikke så meget at hente i køleskabet. Til gengæld fik vi da tømt fodt ud i det sidste, så der ikke går så meget til spilde - hvilket jeg i den grad hader, når det sker for mig.

En lille rest rejer blev til appetizer - og så gik vi ellers ombord i grillmenuen.

Den grønne salat blev toppet med krydrede salattern i olie, de sidste pistacienødder (usaltede - bruger dem mest til bagning), hårdkogt, hakket æg (hakkes hurtigt og nemt i æggedeleren ved at vende ægget, når det er skivet og derpå skære dem endnu en gang i æggedeleren).


Til alt held havde vi også en pakke Halloumi liggende i køleskabet. Grillost er altid en formidabelt ledsager til grillmaden.

Bacon er stamgæst i mit køleskab, så det havde vi også hjemme - hvilket sjældent undgår mandens opmærksomhed :-)

Skønt så det ud - og dejligt smagte det. Tak til grillmesteren, min mand :-)

...og velbekomme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Når du har tastet din besked og indsendt den, kan den ikke ses her på siden, før den er læst af mig (Jette Daugaard Christensen - blogger på CDJetteDCs LCHF).
Hold derfor øje med siden og få svar.
Mvh. Jette