Skal det en aften gå lidt hurtigt med at få maden på bordet, så kan jeg forslå en cremet carbonara sauce med røget laks (eller med bacon som i en "rigtig" carbonara for den sags skyld).
Pasta med laks i cremet flødesauce, 2 portioner:
1 portion færdig, hjemmelavet tagliatella (pasta)
1 lille løg, finthakket
100 gr. røget laks (f.eks. i skiver), klippet/skåret i mindre stykker
25 gr. smør
1 dl. fløde 38%
150-200 gr. flødeost naturel
1 spsk. friskpresset citronsaft
1 tsk. tørret dild
1 æggeblomme
Et drys friskkværnet peber
Evt. lidt "grønt" (rød peberfrugt i tern, forårsløg etc.)
Evt. friskrevet Grana Padano ved serveringen
Hakket løg klares i smørret i en lille gryde. Laks damper med et minuts tid, før flødeost og fløde røres i sammen med resten af ingredienserne bortset fra æggeblomme og pasta.
Bringes i kog for svag varme. Pasta vendes i saucen (med mindre den er nylavet, og du hellere vil servere den særskilt) og varmer med et minuts tid, før gryden tages fra varmen og saucen legeres med æggeblomme.
Voilà, 5-10 min. senere - så er der serveret:
VELBEKOMME!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Når du har tastet din besked og indsendt den, kan den ikke ses her på siden, før den er læst af mig (Jette Daugaard Christensen - blogger på CDJetteDCs LCHF).
Hold derfor øje med siden og få svar.
Mvh. Jette