▼
lørdag den 12. oktober 2013
Rosenkål med løg i Actifry
Som tilbehør til efterårets middage er rosenkål eminent. Og hvis det skal være både hurtigt og let at lave, så er det ikke mindre end perfekt at stege dem i Actifry maskinen. Det er selvfølgelig også muligt at stege retten på panden eller i ovnen, men hvis man har gang i flere gryder og pander eller bare vil gøre det let at lave mad, så hører Actifry maskinen nu til blandt gode køkkengadgets.
Alt, du skal bruge til dette tilbehør er:
En passende mængde rensede rosenkål
1-2 løg, skåret i mindre både
Urtesalt, f.eks. Trocomare eller Herbamare
Evt. krydderpeber
Smør (og gerne klaret smør) til stegning
Alt lægges i Actifry'en. Timeren stilles på ca. 20 minutter og startes.
Efter stegetiden serveres retten rygende varm - og meget gerne med en god klat mayonnaise, aïoli eller fetadip (se opskriften her).
Her er retten serveret til til bøf med blomkålsmos og bagte cocktailtomater med smuldret Feta
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Når du har tastet din besked og indsendt den, kan den ikke ses her på siden, før den er læst af mig (Jette Daugaard Christensen - blogger på CDJetteDCs LCHF).
Hold derfor øje med siden og få svar.
Mvh. Jette