Tomater er dejligt tilbehør uanset om de serveres friske i salaten, simrer med i den gyldne flødesauce, indgår i en dejlig langtidsbagt ratatouille eller serveres rygende varme med smuldret fetatopping.
Det sidste var præcis, hvad jeg gjorde til middagen idag.
Jeg brugte:
250 gr. halverede cocktailtomater
Ca. 100 gr smuldret salatost
(man kan selvfølgelig vælge at bruge rigtig Feta -
jeg foretrækker salatosten, som er fremstillet af komælk)
Ca. 50 gr. melonkerner (eller brug græskarkerner ell. lign.)
Frisk basilikum
Krydderpeber
Olivenolie
Tomater anrettes i ildfast fad. Den smuldrede salatost/Feta, melonkernerne, krydderpeber og krydderurter kommes på, og olivenolien fordeles over retten.
Her er serveret oksebøf med Actifry-stegte rosenkål og løg med nayonnaisedip og blomkålsmos (klik her for at se opskriften) og de bagte cocktailtomater.
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Når du har tastet din besked og indsendt den, kan den ikke ses her på siden, før den er læst af mig (Jette Daugaard Christensen - blogger på CDJetteDCs LCHF).
Hold derfor øje med siden og få svar.
Mvh. Jette