Pizzabunden er taget ud af fryseren 5 minutter før, de store familiepizza'er til familien blev sat i ovnen. Dem laver jeg på traditionel vis af italiensk pizzamel, mens min egen selvfølgelig er LCHF. |
Til den viste pizza, er der brugt:
Pizzabund (fra fryseren) - klik her og se her, hvordan den er lavet.
Et lag hjemmelavet tomatsauce / -ketchup (klik her og se opskriften)
Kødsauce (bestående af hakket løg, hakket oksekød, hvidløg, salt, løgpulver og koncentreret tomatpuré)
Mozzarella ost
Rød peberfrugt.
Olivenolie med hvidløg og tørret basilikum (ved serveringen).
Velbekomme!
På billedet nedenfor er den samme slags frosne plader anvendt til lasagne. Det er i sandhed dejligt nemt med disse plader klar i fryseren..!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Når du har tastet din besked og indsendt den, kan den ikke ses her på siden, før den er læst af mig (Jette Daugaard Christensen - blogger på CDJetteDCs LCHF).
Hold derfor øje med siden og få svar.
Mvh. Jette