Heldigvis er der andre end LCHF spisende, som er glade med de her grønne stængler, når bare de er tilberedt på bedste vis, så idag spiste hele familien med.
Jeg har tidligere postet en blog om Grøntsagsmix i Actifry, som tilberedes præcis som bønnefritterne.
Til 4 portioner skal du bruge:
1000 gr. grønne bønner fra frost
2 spsk. god olie (f.eks. nøddeolie - eller kokosolie uden smag)
300 gr bacon (f. eks. i skiver eller tern)
Actifry startes, når bønnerne er hældt i og olien fordelt henover. Timeren stilles på 45 min. Tilberedningstiden kan dog variere i forhold til bønnernes tykkelse. De viste er forholdsvis store.
Imens bønnerne lige får varmen skæres bacon i passende stykker. Er det bacon i skiver, der bruges, kan disse klippes igennem og skilles ad.
Her er bønnefritterne serveret med svinemørbrad, tzatziki og tomatbåde med hørfrøolie.
Indlæg indeholder affiliatelinks.
Indlæg er oprindeligt udgivet den 28.07.2013
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Når du har tastet din besked og indsendt den, kan den ikke ses her på siden, før den er læst af mig (Jette Daugaard Christensen - blogger på CDJetteDCs LCHF).
Hold derfor øje med siden og få svar.
Mvh. Jette