Opskriften bruger jeg både, når vi skal have mexicanske tortillas, og når der skal pandekager på morgenbordet. Man kan vælge at bruge kokosmælk, men jeg bruger nu oftest fløde.
Basisopskrift pandekager / tortillas
(2 stk):
2 æg
1 spsk piskefløde 38%
2 tsk kokosfiber
2 måleskeer HUSK (den grønne)
evt. krydderier
kokosolie til stegning
Variation 1) - tilsæt:
1 spsk Philadelphia eller pikantost med krydderier
1 spsk kokosrasp
Her er det så Variation 1) , som kom på bordet. Flere variationer følger, når jeg får taget billeder :-)
2 æg
1 spsk piskefløde 38%
2 tsk kokosfiber
2 måleskeer HUSK (den grønne)
evt. krydderier
kokosolie til stegning
Variation 1) - tilsæt:
1 spsk Philadelphia eller pikantost med krydderier
1 spsk kokosrasp
Her er det så Variation 1) , som kom på bordet. Flere variationer følger, når jeg får taget billeder :-)
Tak for lækker opskrift. Hvordan får du dem så fine tynde? Jeg fik to ud af opskriften men de var ret tykke
SvarSletHvordan får du dem så fint tynde? Mine blev ret tykke på trods af at jeg også fik lavet 2.
SvarSletHej Annemari
SletJeg får også kun 2 pandekager på denne portion. Måske har du en pande med en mindre diameter end min. Jeg steger mine i kokosolie - måske har det noget at sige - i hvert fald flyder mine pænt ud og bliver rimeligt tynde.
Mvh. jette