Denne opskrift må da være noget nær verdens nemmeste - og når den så oven i købet resulterer i et lækkert tilbehør til aftensmaden, ekstra salattopping eller "det lille ekstra" til pizzaen...Ja, så er der kun ét at sige: Genialt!
Har du en peberfrugt eller 2, som er knap så friske men stadig kan bruges, så har du endda sat lidt ekstra ind på "undgå-madspilds-kontoen". Win-win!
Jeg gør opmærksom på at denne opskrift indmelder reklamelink til webshop, hvorfra du kan vælge at købe ingredienser.
2 almindelige eller 2-3 snackpeberfrugter
1,5 dl. vand
1-2 spsk. olivenolie
3 spsk. æblecidereddike (reklamelink)
2 spsk. Sukrin+ (reklamelink)
Et lille drys salt og evt. et par sorte eller røde peberkorn.
Skær peberfrugterne i enten små "bidder" eller i skiver. Kom øvrige ingredienser i en lille kasserolle og kog lagen op. Hæld peberfrugterne i den kogende lage og kog og lad peberfrugterne simre i mod 15 minutter under log, indtil du synes, at peberfrugterne har den rette konsistens.
Hæld den varme lage og de henkogte peberfrugter på et sylteglas og opbevar på køl.
Håber, du synes om opskriften og det, du får ud af at bruge de syltede peberfrugter til - bon appetit!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Når du har tastet din besked og indsendt den, kan den ikke ses her på siden, før den er læst af mig (Jette Daugaard Christensen - blogger på CDJetteDCs LCHF).
Hold derfor øje med siden og få svar.
Mvh. Jette