Opskriften er på ingen måde ny. Den er faktisk én af mine populæreste opskrifter. Jeg har nemlig brugt opskriften på mine skolebrød.
Da jeg er temmelig glad for kanel og tænkte, at kanel måske kunne klæde brødet, har jeg tilføjet et par tsk. ægte kanel. Jeg havde knap den mængde afskallede hampefrø, der står i opskriften, så jeg spædede til med lidt melonkerner. Solsikkefrø kan også bruges.
Desuden har jeg valgt at piske osten sammen med de våde ingredienser og ikke blande den med de tørre, som der står i opskriften, men jeg tror nu ikke, det gjorde den store forskel.
OBS: Der er selvfølgelig tale en iøjnefaldende stavefejl, når der på flaskeetiketten står øddeolie, men den har vi haft så meget sjov ud af, og Netto vover bare at rette den, for øddeolien har vi sådan set lært at acceptere i kraft af dens eminente egenskaber. Ja, vi har vel nærmest taget den til os som Den grimme ælling og elsker den som den bedste Macadamia nøddeolie, vi kender.
Brødet er bagt i min højt skattede Eva Slip-Let rugbrødsform, som er forholdsvis stor (rummer 3,3 liter), så brødet bliver ikke så højt - lige tilpas, synes jeg.
Hvis du også vil bage dette brød, så kan du finde opskriften på mine skolebrød kan ses (klik) her.
Når du bager et helt brød i en form som denne frem for skolebrød i silikoneforme, skal bagetiden naturligvis øges. Det viste brød har fået 90 minutter ved 160 grader uden varmluft.
God fornøjelse med brødbagningen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Når du har tastet din besked og indsendt den, kan den ikke ses her på siden, før den er læst af mig (Jette Daugaard Christensen - blogger på CDJetteDCs LCHF).
Hold derfor øje med siden og få svar.
Mvh. Jette