Man kan vel knapt kalde en ostefyldt og krydderurtestoppet karbonade for, ja - en karbonade, så nu kalder vi den for en ostenade. Og smager man lidt på ordet ostenade, så mærker man straks, at vi her har fat i noget "snasket" og lækkert, og det er lige, hvad ostenaderne er - overraskende lækre endda. Faktisk havde jeg ikke sat forventningerne til min aftensmad særligt højt - herregud..., det var jo bare en karbonade med "lidt eksta", men "det lille ekstra" viste sig at give det helt rigtige spark til en ellers småkedelig og lidt for dansk karbonade.
Ostenade med friske urter:
(Opskriften indeholder affiliatelinks, der betragtes som reklame)
500 gr. hakket kalv og flæsk
Et par kæmpehåndfulde friske krydderurter
(her er brugt 2/3 salvie og 1/3 oregano)
Ca. 200 gr. revet Mozzarella
Evt, 1 fed presset hvidløg
Smør (evt. klaret) til stegning
Panering: Se denne opskrift.
Se i denne opskrift (klik), hvordan de viste karbonader er paneret.
Brun karbonaderne og steg videre ved middel varme i smør eller klaret smør, til karbonaderne er færdige. Det er de, når der kun kommer klar væske frem, når de trykkes let.
Serveres f.eks. med en grøn salat og bønnefritter med bacon.
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Når du har tastet din besked og indsendt den, kan den ikke ses her på siden, før den er læst af mig (Jette Daugaard Christensen - blogger på CDJetteDCs LCHF).
Hold derfor øje med siden og få svar.
Mvh. Jette