Sådan en Thousand Island dressing kan man godt drømme om i ny og næ, og man behøver ikke nøjes med at drømme, for den tager nærmest ingen tid at ryste sammen. Faktisk bliver du Danmarksmester i disciplinen på få sekunder.
Og, uha - hvor smager sådan en dressing bare fantastisk til en blandet salat eller til rejecocktailen, der nok er temmelig 80'er-agtig, men den kan hurtigt blive populær igen med denne nemme og ganske velsmagende dressing.
Skynd dig at finde shakeren frem og ryst jer en lækker dressing i sekundet, før I skal spise, for mere tid skal der ikke til. Måske kan du endda betro din partner at lave dressingen 😂
So delicious, yet so simple:
Thousand Island dressing - so delicious, yet so simple:
3 store spsk. Hellmann mayonnaise - eller den hjemmelavede (brug denne opskrift)
3 spsk. sukkerfri ketchup, (f.eks. den viste, som forhandles i Lidl - eller den hjemmelavede)
4 spsk. fløde 38% - eller evt. double cream
Friskkværnet Himalayasalt
Friskkværnet rosapeber
Alle ingredienser kommes i en shaker/meljævner, låg på og ryst nu beholderen det bedste, du har lært.
Servér! ...Og velbekomme.
Du kan finde flere dressingopskrifter i opskriftsregisteret.
Her ses dressingen serveret til en småkedelig salat, der alligevel fik sat prikken over i'et med denne dressing. På tallerkenen ligger også en baconwrappet hasselback kyllingebrystfilet, som du kan finde opskrift på her.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Når du har tastet din besked og indsendt den, kan den ikke ses her på siden, før den er læst af mig (Jette Daugaard Christensen - blogger på CDJetteDCs LCHF).
Hold derfor øje med siden og få svar.
Mvh. Jette