Hvis I så mit blogindlæg igår, så ved I, at jeg bagte squashkage med valnødder og citronmåneglasur. Jeg fik en smule af glasuren i overskud, så det var jo nærliggende at fylde den i chokoladeform og fryse den ned. Netop glasuren til citronmåne egner sig nemlig supergodt til fyldte chokolader!'
Måske har I allerede set mine Valentineschokolader (med lyserødt fyld)?
De er lavet på præcis samme måde som disse påskelader.
1 portion (eller en halv - eller en rest) glasur (se opskriften her)
86% chokolade til overtræk
Evt. lidt kokosolie til den smeltede chokolade.
86% chokolade til overtræk
Evt. lidt kokosolie til den smeltede chokolade.
Fremgangsmåden er den samme som den, der er beskrevet her (under Valentineschokoladerne).
Den korte version opridses her:
Fordel fyldet til dine chokolader i silikone chokoladeforme og stil dem på frost - gerne natten over.
Jeg har sådan en lille, fin chokoladesmelter, der fungerer ved hjælp af et fyrfadslys. Det tager lidt tid, inden chokoladen er smeltet, men til gengæld er den så fin og spreder hygge i køkkenet.
Du kan også smelte chokoladen i microovn eller i vandbad.
De færdige fyldte chokolader stilles på bagepapir, indtil chokoladen er stivnet.
Påskeladerne opbevares i tætsluttende emballage på køl.
Bloggen og jeg ønsker jer alle en fortsat god påske!
Prøv også:
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Når du har tastet din besked og indsendt den, kan den ikke ses her på siden, før den er læst af mig (Jette Daugaard Christensen - blogger på CDJetteDCs LCHF).
Hold derfor øje med siden og få svar.
Mvh. Jette