Se bare her, hvad Lis diskede op med. Hun og datteren - Ida - lavede mad hele formiddagen, så vi gæster bare kunne sætte os til bords og nyde herlighederne.
Tykke amerikanske pandekager (Madbanditten) med flødeskum, frisk frugt og Agave sirup
Friskbagt, lunt valnøddebrød (Madbanditten) med pålæg og de skønneste oste (bl.a. Fontina fra Grøndal Dairy, Høost, Primadonna, Philadelphia flødeost og Brie)
Scrambled eggs med bacon og brunchpølser
Rejer
Oliven-tapanade
Gittes boller (opskrift følger snarest)
Muffins med mørk chokolade (opskrift følger, hvis det lykkes mig at liste opskriften ud af Lis. Jeg så den på tryk, men nåede ikke at affotografere den med blikket :-) ...)
Græsk yoghurt med frisk frugt
Må endnu en gang sige: Tusind tak for mad, Lis. Den blev indtaget med stor nydelse!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Når du har tastet din besked og indsendt den, kan den ikke ses her på siden, før den er læst af mig (Jette Daugaard Christensen - blogger på CDJetteDCs LCHF).
Hold derfor øje med siden og få svar.
Mvh. Jette