INSPIRATION: Sommersalat - dejlig tilbehør til grillmiddagen. |
Man kan lige akkurat nå at få fat i danske jordbær.
Og hvorfor ikke skære dem i skiver og hælde dem over salaten (her er det en blandet salat, jeg har brugt)
sammen med frisk mozzarella, blåbær og
ristede cashewnødder eller pinjekerner.
Og hvorfor ikke skære dem i skiver og hælde dem over salaten (her er det en blandet salat, jeg har brugt)
sammen med frisk mozzarella, blåbær og
ristede cashewnødder eller pinjekerner.
Opskrift er vist overflødig - bare husk en god olivenolie
over den færdige salat
og så gør dig selv den tjeneste
at gøre lidt ud af krydderierne også.
Jeg har brugt en smule frisk basilikum, gourmet salt
og så en økologisk krydderpeber fra Urtekram.
Brug evt. også en anelse god balsamico.
over den færdige salat
og så gør dig selv den tjeneste
at gøre lidt ud af krydderierne også.
Jeg har brugt en smule frisk basilikum, gourmet salt
og så en økologisk krydderpeber fra Urtekram.
Brug evt. også en anelse god balsamico.
Voulà - og velbekomme!
Udnyt de sidste danske jordbær og lav en skøn sommersalat.
Husk, du kan se alle mine billeder i stor format - klik og forstør!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Når du har tastet din besked og indsendt den, kan den ikke ses her på siden, før den er læst af mig (Jette Daugaard Christensen - blogger på CDJetteDCs LCHF).
Hold derfor øje med siden og få svar.
Mvh. Jette