fredag den 26. juli 2013

Iskold frugt-yoghurt (Smoothie)


Sådan en lun sommeraften kan man godt trænge til noget koldt (og lækkert).
Piskefløde havde jeg ikke  i køleskabet - men til gengæld en stor bøtte græsk yoghurt.

Yoghurt, ja tak - men nu skulle det jo være lidt ekstra lækkert, så det blev til denne iskolde frugtyoghurt - lige til at sætte sugerør i og tage med på terassen.





Frugt er ikke specielt LCHF venligt, men jeg forsager nu ikke helt frugt. Spiser det hverken hver dag eller i store mængder.
Banan og vindruer er godt at have liggende i fryseren, og istedet for at tilsætte kunstige sødemidler til fødevarerne, så foretrækker jeg frugten, hvor det er muligt og glæder mig over vitaminerne.

Ingredienser:
200 gr. græsk yoghurt, minimum 10%
150 gr. frossen banan
75 gr. vindruer uden kerner og skind - også gerne fra frost.

Alle ingredienser fyldes i en minihakker og blendes få minutter.
Pynt evt. med et par bær.
Serveres gerne i højt glas med sugerør og evt. et par isterninger - så holder den sig kold længere her i sommervarmen.

Velbekomme!

(Se også min nemme opskrift på LakriNanIce her.).


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Når du har tastet din besked og indsendt den, kan den ikke ses her på siden, før den er læst af mig (Jette Daugaard Christensen - blogger på CDJetteDCs LCHF).
Hold derfor øje med siden og få svar.
Mvh. Jette