lørdag den 8. juni 2013

Æg og rejer i ærterede


Estragondressing - 4 portioner:
1/2 dl. Fløde 38%
3 spsk ægte mayonnaise
Saften af 1/2 limefrugt
1 1/2 tsk. tørret estragon
1/2 tsk. Herbamare urtesalt
Røres sammen og stilles på køl mens resten forberedes

Pr person beregnes:
125 gr sukkerærter med skræl
2 kogte æg
125 gr. drænede rejer og evt en rest laks
Et par cherrytomater
Smør til stegning
Et drys sorte sesamfrø

Sukkerærterne (jeg brugte friske - men brug bare dem fra frostposen) ristes let i rigeligt smør på panden, ca 10 min men ikke længere end, at de stadig har "bid".
Anrettes på tallerken med æg og rejer og evt lidt laks samt tomater
Drys med sorte sesamfrø
Estragondressing hældes over eller serveres til.




Velbekomme





Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Når du har tastet din besked og indsendt den, kan den ikke ses her på siden, før den er læst af mig (Jette Daugaard Christensen - blogger på CDJetteDCs LCHF).
Hold derfor øje med siden og få svar.
Mvh. Jette