tag:blogger.com,1999:blog-4414085429894728811.post7802305819460298297..comments2024-03-07T11:00:35.924+01:00Comments on CDJetteDC's LCHF: Morgenboller ell. rundstykker med pofiber - LCHFJette Daugaard Christensenhttp://www.blogger.com/profile/01864797107388664845noreply@blogger.comBlogger34125tag:blogger.com,1999:blog-4414085429894728811.post-67833868337614318852018-01-03T17:31:25.534+01:002018-01-03T17:31:25.534+01:00Tak - er kun glad for at kunne dele mine opskrifte...Tak - er kun glad for at kunne dele mine opskrifter med jer.<br /><br />Desværre har jeg (endnu) ikke regnet på, hvor mange kulhydrater, der er i bollerne, og jeg har hverken brugt Lifesum eller andre programmer i min tid med LCHF, så lommeregneren skal frem en dag, hvis jeg lige skal lave et regnestykke :-)<br /><br />Mvh. JetteJette Daugaard Christensenhttps://www.blogger.com/profile/01864797107388664845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4414085429894728811.post-25972353076344391142017-12-31T12:51:34.269+01:002017-12-31T12:51:34.269+01:00ved du hvor mange kulhydrater der tæller der er i ...ved du hvor mange kulhydrater der tæller der er i pr 100 gram? og tak for alle dine skønne opskrifterAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/03092050577595371276noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4414085429894728811.post-88751338096894086612017-01-25T21:56:37.508+01:002017-01-25T21:56:37.508+01:00Det lyder også lækkert med de boller. Må jeg spørg...Det lyder også lækkert med de boller. Må jeg spørge, om du har valgt at skifte smør og fløde ud med skyr, fordi du følger en anden kostretning end LCHF? Er det måske Sense, du følger?<br /><br />Mvh. JetteJette Daugaard Christensenhttps://www.blogger.com/profile/01864797107388664845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4414085429894728811.post-44507647149065772852016-04-02T16:25:41.719+02:002016-04-02T16:25:41.719+02:00Jeg har med succes erstattet fløde plus smør med 1...Jeg har med succes erstattet fløde plus smør med 150 g skyr.<br /><br />De er top dollar, lette at lave og har lav fedt- og kulhydrat% samt højt protein- og kostfiberindhold. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04653341065022230435noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4414085429894728811.post-62074214337633033362016-01-30T11:52:39.333+01:002016-01-30T11:52:39.333+01:00Hej Nadia.
Jeg har aldrig selv prøvet, men det tr...Hej Nadia.<br /><br />Jeg har aldrig selv prøvet, men det tror jeg bestemt sagtens, du kan.Jette Daugaard Christensenhttps://www.blogger.com/profile/01864797107388664845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4414085429894728811.post-57661778510836342312016-01-28T23:28:07.082+01:002016-01-28T23:28:07.082+01:00Hej.
Burde optøet fløde fra frost ikke kunne brug...Hej. <br />Burde optøet fløde fra frost ikke kunne bruges? :) Nadiahttps://www.blogger.com/profile/03871822673102315860noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4414085429894728811.post-72682336870828781072015-09-27T17:58:36.799+02:002015-09-27T17:58:36.799+02:00Det synes jeg ikke, de gør, Laila - men for nogen ...Det synes jeg ikke, de gør, Laila - men for nogen kan det være svært at finde en erstatning for det brød med hvedemel, vi kender, som ofte kun indeholder lidt eller slet intet æg. Disse er dog absolut en hæderlig erstatning. Prøv evt. også at finde mit ostefladbrød (via opskriftsregisteret). Det er et rigtigt godt brød, synes jeg.Jette Daugaard Christensenhttps://www.blogger.com/profile/01864797107388664845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4414085429894728811.post-9637484835544399112015-09-25T13:10:53.676+02:002015-09-25T13:10:53.676+02:00Smager de meget af æg ?Smager de meget af æg ?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10246814580285460874noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4414085429894728811.post-63018533393868557592015-09-20T17:43:44.650+02:002015-09-20T17:43:44.650+02:00det lyder lækkert :D følger spændt med :)det lyder lækkert :D følger spændt med :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4414085429894728811.post-53557737465858600602015-09-20T16:53:58.160+02:002015-09-20T16:53:58.160+02:00Det tør jeg ikke helt sige dig - og det kommer i h...Det tør jeg ikke helt sige dig - og det kommer i hvert fald an på, hvordan du har tænkt at forme dejen, for den er jo ikke som en almindelig brøddej.<br />Jeg har egentlig en opskrift liggende, som det er meningen, jeg skal teste lidt videre på - netop en opskrift på kanelsnegle. Men dem har jeg tænkt mig at bage i muffinforme for at holde på den lækre remonce.Jette Daugaard Christensenhttps://www.blogger.com/profile/01864797107388664845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4414085429894728811.post-57685466702212228382015-09-19T16:13:16.243+02:002015-09-19T16:13:16.243+02:00Tror du de kan bruge til at lave "kanelsnegle...Tror du de kan bruge til at lave "kanelsnegle" ? eller er dejen for skrøbelig? prøvede i dag med en anden brødopskrift med pofiber, men den var noget anderledes end den her :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4414085429894728811.post-62773771094645213312015-09-19T16:07:27.262+02:002015-09-19T16:07:27.262+02:00Tror du de kan bruges til at lave "kanelsnegl...Tror du de kan bruges til at lave "kanelsnegle" :) eller er dejen for skrøbelig?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4414085429894728811.post-19908153755805578202015-05-15T16:50:41.295+02:002015-05-15T16:50:41.295+02:00Hej Karin.
I princippet er alle LCHF brød fryseeg...Hej Karin.<br /><br />I princippet er alle LCHF brød fryseegnede. Og jeg fryser selv det meste af det brød, jeg bager af den simple årsag, at jeg hverken kan nå at spise det, inden det bliver kedeligt eller dårligt, eller for at forhindre overspisning i brøderstatninger, som - i nogen tilfælde - indeholder lidt flere kulhydrater end det, der anbefales på en striks LCHF diæt. Det sidste er dog ikke tilfældet med disse boller.<br /><br />Det korte svar er så: Ja, de kan godt fryses.<br /><br />Mvh. Jette<br />Jette Daugaard Christensenhttps://www.blogger.com/profile/01864797107388664845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4414085429894728811.post-16589470623552634242015-05-15T16:41:42.179+02:002015-05-15T16:41:42.179+02:00Hej Jette, er de fryseegnede? 😊 Vh KarinHej Jette, er de fryseegnede? 😊 Vh KarinKarinhttps://www.blogger.com/profile/01832003761947567510noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4414085429894728811.post-8314751510318237562015-03-01T19:42:37.998+01:002015-03-01T19:42:37.998+01:00Tak Karin!
Det ser helt bestemt ud til at være en...Tak Karin!<br /><br />Det ser helt bestemt ud til at være en opskrift, jeg MÅ prøve!<br />Er det en opskrift, du selv har lavet - eller hvordan?<br /><br />Mvh. JetteJette Daugaard Christensenhttps://www.blogger.com/profile/01864797107388664845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4414085429894728811.post-54296298856707467332015-03-01T17:22:29.981+01:002015-03-01T17:22:29.981+01:00Morgenboller (8 stk)
4 æg (str. M/L)
200 gram hy...Morgenboller (8 stk) <br /><br />4 æg (str. M/L)<br />200 gram hytteost<br />150 gram havarti<br />2 spsk fiberhusk<br />2 tsk bagepulver<br />1 tsk salt<br />1,5 dl pofiber<br />1,5 dl affedtet sesammel<br /><br />1 æg til pensling<br />Evt. Lidt sesamfrø til drys<br /><br />Kom æg, hytteost og havarti (brækket i mindre stykker) ned i en skål. Blend det til en ensartet masse. Tilsæt fiberhusk, salt og bagepulver og blend det igennem en gang mere. Tilsæt Pofiber og rør det sammen. Tilsæt sesammel lidt ad gangen. Nå det ikke længere giver mening at røre det med ske tages dejen op ad skålen og resten af sesammelet æltes i med fugtige hænder. <br />Tænd ovnen på 180 grader varmluft.<br />Lad dejen hvile på et skærebræt i i 5 minutter mens ovnen bliver varm og du pisker et æg sammen til penslingen.<br />Del dejen i 8 lige store dele med en våd kniv og form den til 8 boller med fugtige hænder.<br />Læg dem på en beklædt bageplade og pensl dem med lidt æg på toppen.<br />Drys evt. med sesamfrø og bad dem nederst i ovnen i 17-19 minutters til de er gyldne.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00441648928237456066noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4414085429894728811.post-26523802090348223402015-02-10T18:18:38.268+01:002015-02-10T18:18:38.268+01:00Har lige bagt dem i dag og de er bare SÅ gode. Vi ...Har lige bagt dem i dag og de er bare SÅ gode. Vi skal have burgere til aftensmad og jeg skal selvfølgelig have en po-fiber-bolle som brød til bøffen :)Bondefruenhttps://www.blogger.com/profile/02552954712339318585noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4414085429894728811.post-6602825437667015512015-02-10T18:17:24.221+01:002015-02-10T18:17:24.221+01:00Har lige bagt dem i dag. De ligner perfekt dem på ...Har lige bagt dem i dag. De ligner perfekt dem på dit billede og er vildt gode. Vi skal have burgere i aften, og der skal jeg have en burger med en nybagt po-fiber-bolle :)Bondefruenhttps://www.blogger.com/profile/02552954712339318585noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4414085429894728811.post-23366050257826444632015-01-26T19:42:29.436+01:002015-01-26T19:42:29.436+01:00Ja, du kan bestemt godt bruge kokosfløde eller man...Ja, du kan bestemt godt bruge kokosfløde eller mandelmælk. Smagen vil nok blive lidt anderledes. Måske endda bedre, hvis du er til kokosfløde/mandelmælk. Jette Daugaard Christensenhttps://www.blogger.com/profile/01864797107388664845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4414085429894728811.post-61137852650269910552015-01-26T08:17:42.567+01:002015-01-26T08:17:42.567+01:00tror du man kan erstatte fløden med noget andet? :...tror du man kan erstatte fløden med noget andet? :) Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15316496534843046695noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4414085429894728811.post-81035007421419059032015-01-26T08:17:09.533+01:002015-01-26T08:17:09.533+01:00Tror du man ville kunne bruge noget andet end flød...Tror du man ville kunne bruge noget andet end fløde?? :-) Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15316496534843046695noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4414085429894728811.post-52363967265364620412015-01-20T23:02:42.294+01:002015-01-20T23:02:42.294+01:00Ja, det kan du sagtens. Så reducerer du bare til d...Ja, det kan du sagtens. Så reducerer du bare til det halve, dvs. 1 1/2 spsk.Jette Daugaard Christensenhttps://www.blogger.com/profile/01864797107388664845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4414085429894728811.post-83410872191612511582015-01-20T22:12:22.351+01:002015-01-20T22:12:22.351+01:00Hej
Kan man bruge den gule fiber husk i stedet fo...Hej <br />Kan man bruge den gule fiber husk i stedet for den grønne ? ��Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4414085429894728811.post-32043611155528442832015-01-04T12:53:35.876+01:002015-01-04T12:53:35.876+01:00Pofiber er et forholdsvis billigt fiberprodukt, så...Pofiber er et forholdsvis billigt fiberprodukt, så "nej" - jeg synes ikke, det er så dyrt at bage disse boller. Du skal sammenligne med andre low carb meltyper - ikke hvedemel.<br /><br />Mvh. JetteJette Daugaard Christensenhttps://www.blogger.com/profile/01864797107388664845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4414085429894728811.post-89046252973365450182015-01-03T11:46:15.591+01:002015-01-03T11:46:15.591+01:00Det er nogle dyre boller at bage med det der pofib...Det er nogle dyre boller at bage med det der pofiber !!! :(Anonymousnoreply@blogger.com