tag:blogger.com,1999:blog-4414085429894728811.post2688208887276911068..comments2024-03-07T11:00:35.924+01:00Comments on CDJetteDC's LCHF: Crispy ostechips med brieJette Daugaard Christensenhttp://www.blogger.com/profile/01864797107388664845noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4414085429894728811.post-31387351242497548552014-05-29T22:02:18.830+02:002014-05-29T22:02:18.830+02:00Det havde jeg da slet ikke fået med, så det er nu ...Det havde jeg da slet ikke fået med, så det er nu tilføjet. De får 200 grader - hvilket måske ikke er helt rigtigt, når det kommer til stykket, for min ovn har vist ikke nået de 200 graders varme, når jeg sætter pladen ind. Det tager jo ikke lang tid at skære en brie i skiver.<br /><br />Der er også blevet spurgt om jeg skærer det tynde lag hvidskimmel - eller skorpen, om man vil - om osten bort. Nej, det gør jeg ikke. Den bliver også dejlig sprød og kan hjælpe lidt til med at danne en kant om de lidt skrøbelige ostechips.<br /><br />Vh JetteJette Daugaard Christensenhttps://www.blogger.com/profile/01864797107388664845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4414085429894728811.post-69901736871430790342014-05-29T14:54:43.822+02:002014-05-29T14:54:43.822+02:00De ser lækre ud :-)
Hvor meget varme giver du dem?...De ser lækre ud :-)<br />Hvor meget varme giver du dem?Meretehttps://www.blogger.com/profile/15552688520157581658noreply@blogger.com