lørdag den 17. februar 2018

Nybagte burgerboller med sesammel og hørfrømel

Nybagte burgerboller med sesammel og hørfrømel

Idag fristede det med hjemmelavede burgere, og uden burgerboller i fryseren, går den leg jo ikke (altså, jo - man kan selvfølgelig godt spise f.eks. portobelloburgere, vaffelburgere eller bruge salatblade eller spidskålsblade som brød, men idag skulle vi altså have burgere med burgerboller, basta..bum!).
Derfor måtte jeg røre en hurtig lowcarb dej sammen, så jeg kunne få bagt mig et hold burgerboller.
Jeg kan naturligvis ikke sætte hele 2 pladefulde burgerboller til livs på én gang - ja, faktisk kan jeg kun spise en enkelt nybagt burgerbolle med fyld - så derfor ryger de fleste af bollerne i fryseren, så jeg har til de næste mange gange, vi skal bygge burgere, eller jeg bare får lyst til brød.

Bollerne egner sig f.eks. også fint som madpakkeboller eller morgenbrød... Og husk, at de - ud over at være uden mel fra korn - også er sukker- og glutenfrie.

Opskriften på burgerbollerne finder du herhunder, og hvis du synes, at 12 burgerboller er for mange at bage på én gange, kan du evt. skalere ingredienserne, således at du kun bager 1 pladefuld, dvs. 6 bugerboller.
Superfine burgerboller uden mel og sukker til dig, der spiser LCHF