lørdag den 7. oktober 2017

Estragonmayonnaise | Bearnaisemayo

Lav estragonmayonnaise på 1 minut med CDJetteDCs LCHF YouTube video, der viser hvordan

Nu har jeg eksponeret min estragonmayonnaise tilstrækkeligt mange gange på de sociale medier - så som i min facebookgruppe og på Instagram - til, at den rent faktisk også fortjener en plads i mit opskriftsregister (som du finder her).
Denne mayonnaise er rigtig god til at peppe hverdagsfrikadellerne og hakkebøfferne op med, men den er i lige så høj grad et velegnet tilbehør til en festlig middag. Prøv den f.eks. som salsa til en god steak med dampet broccoli og hokkaidofritter - hvis du da ikke hellere vil have en ægte bearnaisesauce dertil.
Estragonmayonnaise til frikadeller og salat. Blendet bearnaisemayonnaise

De bedste frikadeller, helt uden mel

lowcarb frikadeller af frikadellefars uden mel og med æggehvider frem for hele æg. Opskrift på CDJetteDCs LCHF

Frikadeller kan enhver lave, og hvorfor egentlig udgive en opskrift på noget, som netop ingen har brug for?
Ja - sådan tænkte jeg, men det har jo vist sig, at mange faktisk efterspørger opskrifter på dagligdagsretter, så her kommer min opskrift på de lækreste frikadeller, der "går rent ind" hos mand og børn, og som dermed er godkendt som "lige så gode som dem, mor lavede". Det er da en anprisning, der er værd at gå efter, og selv om fremgangsmåden til disse dunser er anderledes end den, der generelt gælder for de traditionsbundne frikadeller, så er mine altså rigtigt nemme at lave, og det der med, at farsen skal hvile er altså slet, slet ikke nødvendigt, og farsen skal heller ikke røres sej med saltet.

Her kommer opskriften, og vil du også have opskriften på min estragonmayonnaise (bearnaisemayo kunne man også kalde den) så klik her.
JetteDCs lowcarb frikadeller uden mel til dig, der spiser LCHF